Alle artikkler

DATAVERKSTED, SALG OG SERVICE

Vi har tilsammen over 40 års erfaring fra IT-service bransjen. Vårt motto er "når service teller" og vi gir oss ikke før du som kunde er 100% fornøyd.

Vi betjener både bedrifts-  og privatmarkedet og du finner oss i Farmannsveien 18.

Vi hjelper til med alle typer IT-problemer. Om du syns maskinen din er treg, om du mistenker at du har fått virus eller om du rett og slett ønsker deg ny maskin så kom innom for gratis rådgivning.

Vi kan også hjelpe til med kostnadsoverslag og nødvendige papirer i forbindelse med forsikringsoppgjør etter lynnedslag eller andre skader.

Veibeskrivelse:
Vi ligger i første etasje på nordre kortvegg i bygget F18 (gamle politistasjonen i Tønsberg). Databutikken har egen inngang som er godt merket.

Databutikken AS i Google maps

  

Databutikken AS i Google Streetview

 


Reparasjon og service, både verksted og onsite:

Vi utfører reparasjoner og vedlikehold av datautstyr på stedet eller på vårt verksted i Tønsberg.  Som kunde vil du alltid kunne få en diagnose på ditt utstyr fra oss. På stedet reparasjoner, også kalt hjemme service eller Onsite Service er en tjeneste vi tilbyr private og bedrifter i områdene Hvasser, Tjøme, Nøtterøy, Tønsberg, Horten, Holmestrand, Hoff, Våle, Revetal, Sem, Andebu, Stokke, Sandefjord og  Vear.

Vi utfører reparasjoner av stasjonære datamaskiner og bærbare datamaskiner samt printere og nettverkstilbehør. Vi har kompetanse innenfor følgende områder:

Datamaskiner: Stasjonær, desktop, bærbar, laptop, notebook, ultrabook.

Programvare: Microsoft Windows 7, Windows Vista, Windows 2008/2003, Trend antivirus, Microsoft Office, Mamut, Visma, Microsoft SQL, Microsoft Exchange, Adobe.

Skrivere: Printer, laserskriver, blekkskriver, termoskriver, kasseprinter, labelprinter, matriseskriver.  

Nettverk:. Router, switc, hub, nettverkskabler, access points, nettverkskort, modem, trådløse nettverk, oppkobling av ADSL/SDSL eller andre internetttilkoblinger.

Dataredning og klargjøring av maskiner:                    

Vi har høy kompetanse på dataredning. Enten det er Virus eller hardware feil.  Vi redder kundenes, bilder, dokumenter, filmer, regnskap, og andre viktig data. En ting er å redde data, en annen ting er å få disse tilbake på rett plass.

Vi tilbyr klargjøring til alle våre kunder. Klargjøring er å få alle viktige data lagt tilbake på rett sted. Vi installerer (reinstallerer) kundens operativsystem, Antivirus programmer, Office, Windows produkter.

Oppgraderinger av PC eller ny PC. Vi kan oppgradere din datamaskin med nytt skjermkort, hovedkort, ram, prosessor, power og programvare.

Konsultasjon og rådgivning ved kjøp av nytt utstyr:

Vi hjelper deg med å finne det datautstyret vi mener er det rette for dit bruk.  Ta kontakt for gratis konsultasjon. Vi fører blant annet merkene nevnt under, men kan i tillegg skaffe det meste annet.

Software:           Trend, Windows, Office, Mamut                                                                         
Datamaskin:     Lenovo, Hp, Compaq, Toshiba
Printer:               Canon, Lexmark, Xerox, Hp , Oki                                                                                      
Skjermer:          Hp, BenQ, Lenovo                                                                                               


Print Bookmark and Share

Returner til forrige side