Search Search
DATABUTIKKEN ER MAMUT-FORHANDLER
Roar Bettum
/ Categories: Uncategorized

DATABUTIKKEN ER MAMUT-FORHANDLER

Mamut One Enterprise er et komplett ERP-/økonomisystem som dekker alle elementer i virksomhetens verdikjede, og gir alle medarbeidere tilgang til samme informasjon, både offline og online. 

Du er garantert opptatt av at virksomheten din skal ha best mulig forutsetninger for å fokusere på virksomhetens kjerneoppgaver. Og det gjør du med vårt mest omfattende ERP-system (Enterprise Resource Planning) for små og mellomstore virksomheter: Mamut One Enterprise tar virksomheten ett skritt videre med fokus på deling av informasjon, økt effektivitet, minimering av kostnader og maksimering av inntektspotensial. 

Virksomheten er avhengig av kritisk informasjon for å styrke konkurranseevnen og hevde seg i markedet. Mamut One Enterprise gir alle ansatte tilgang på den samme informasjonen, på tvers av avdelinger, og ledelsen har tilgang til alle nødvendige nøkkeltall – også utenfor kontoret. Dette gir et unikt konkurransefortrinn når det gjelder evnen til omstilling basert på korrekte analyser og beslutninger. ERP-systemet sikrer at du både har tid og evne til å motivere ansatte, tenke strategisk og utvikle bedriften.

Satt på spissen gir Mamut One Enterprise deg flere ansatte i virksomheten - ved at hver ansatt gis mulighet til å arbeide mer effektivt og produsere mer. Snart kan flere årsverk være tilført virksomheten. Virksomheten kan skreddersy systemet for bedriftens struktur.

5 grunner til å velge Mamut One Enterprise                      

  1. ERP i ett system - tilpasset små og mellomstore bedrifter
   
   Les hele testen her
          
  Mamut One Enterprise er utviklet for mindre bedrifter og tilbyr komplett funksjonalitet innen områder som økonomistyring/regnskap, kunde- og salgsoppfølging (CRM), logistikk, prosjektstyring, timeregistrering, lønn og e-handel. I tillegg får du en rekke nettbaserte tjenester, at samlet i én brukervennlig løsning. Mamut One Enterprise håndterer alle oppgaver i bedriften – uansett om det gjøres av én eller flere personer – og uavhengig om du ønsker å arbeide på kontoret eller når du er på farten. 

  2. Spar tid på rutineoppgaver
  Med Mamut One Enterprise går oppgaver som for eksempel bilagsregistrering, reskontrooppfølging, rapportering og nøkkeltallsanalyse raskt og effektivt. Oversiktlige og brukertilpassede skjermbilder, informasjonsdeling mellom modulene samt en brukervennlig tilnærming til arbeidsoppgavene, sikrer at oppgavene løses på en best mulig måte.

  3. Full kontroll på tallene
  Med Mamut One Enterprise kan du hele tiden være oppdatert med de nøkkeltall som gjør at du sitter i førersetet i virksomheten, med kontroll over fremtiden. Du vil ligge i forkant av situasjonene og kan reagere raskt på endringer i rammebetingelser for bedriften.

  4. Sett fokus på kunder og salg!
  Mamut er prisbelønnet for sin funksjonalitet og brukervennlighet, og er det perfekte verktøy for ansatte som vil bruke mer tid på markedsføring, salg, nøkkeltallsanalyse og kundebehandling og mindre tid på rutineoppgaver. Synkroniseringsfunksjonaliteten sikrer din mobilitet og gjør at du kan yte best mulig service. 

  5. Stabilt, sikkert og fremtidsrettet
  Stabil og effektiv drift samt enkel installering og implementering er avgjørende for din virksomhet. Mamut One Enterprise er enkelt å vedlikeholde og å tilpasse, og i takt med virksomhetens vekst kan brukerlisenser enkelt tilføyes og funksjonalitetsnivået for hver enkelt lisens justeres.
Previous Article NYE WEBSIDER TIL DIN BEDRIFT
Next Article NY IT-INFRASTRUKTUR TIL BEDRIFTEN?
Print
3312
Copyright 2017, CloudOffice.no Terms Of Use Privacy Statement